Pytt i panna med falukorv
Hej!
Ett litet middagstips som går jätte snabbt att göra!
Har man lite kokt potatis över från gårdagen blir det perfekt!
Denna pytt piffas upp lite med en kall senapssås och stekta ägg.


Ingredienser 4 port.
1 st falukorvring
600 gr kokt kall potatis
1 finhackad gullök
1 dl finhackad färsk persilja
smör
olivolja
1 brk creme fraiche
1 msk grov senap
1 tsk flytande honung
salt svartpeppar
4 stekta ägg
Gör såhär:
1.Dela potatisen och korven i stora fyrkantiga bitar.
2.Stek lök, falukorv och potatis i en stor stekpanna i lite smör och olivolja.
3.Salta o peppra efter smak o tycke.
4.Blanda ihop creme fraiche, senap och honung i en skål. Salta och peppra.
5.Strö över persiljan på pytten och servera med stekta ägg och den goda senapssåsen till.
Smaklig måltid!