Stekt fisk med citronsås
Här kommer en fiskrätt med en mild citronsås till som passar hela familjen!

Ingredienser 4 port.
600 gr Vit fisk
1 citron
1 liten brk lätt crème fraîche
1 dl vatten
2 dl matlagningsgrädde
1 fiskbuljongtärning
Citronpeppar
Malen vitpeppar
Salt
Maizena
Potatis
Färsk sparris

Gör såhär
Tvätta citronen.
Riv citronskalet på ett cest/rivjärn.
Häll matlagningsgrädde, vatten, det rivna citronsklalet och fiskbuljontärning i en kastrull.
Låt koka upp.
Sänk värmen och blanda i creme fraichen och pressa i citronsaften.
Låt småputtra i fem minuter, red sedan med maizena för tjockare konsistens.
Salta och häll i lite vitpeppar om det behövs.
Stek fisken i rikligt med smör ca 2-3 minuter på varje sida
Salta och peppra fisken med lite malen vitpeppar och citronpeppar.
Knipsa av ca 2 cm av sparrisstjälken.
Stek sedan i stekpannan, pressa gärna över lite citronsaft!
Servera med potatis till.






mums